google2a6ad93eb89551e6.html

Har du brug for et talerum?

Så er du velkommen

Kontakt

Har du brug for et talerum?

Så er du velkommen

Kontakt
Marie Panduro Arentoft

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik – Marie Panduro Arentoft 

Opdateret 22. marts 2019. 

Brug af “Marie Panduro Arentoft” tjenesteydelser inden terapi forudsætter, at du afgiver nogle personlige oplysninger. 

I forbindelse med behandlingen af personoplysninger er denne privatlivspolitik aktuel og gældende. Herpå får du svar på hvordan Marie Panduro Arentoft behandler dine data. 

Dataansvarlig og kontaktoplysninger 

Dine persondata behandles i overenstemmelse med lovgivningen. Skulle der være spørgsmål hertil, bedes du kontakte Marie Panduro Arentoft på marie_arentoft@hotmail.com 

Hvilke data bliver der indsamlet 

Det eneste brug, Marie Panduro Arentoft gør sig af dine persondata, er til interne korrespondancer, e-mails, samt udføre samtaleterapi beliggende: 

Øervej 18, 

8400 Ebeltoft 

 

Automatisk indsamlede data 

Marie Panduro Arentoft opsamler ingen data på din hjemmeside. Når du besøger www.talerum.dk indsamles oplysninger om f.eks.

– Dato og tidspunkt for besøg 

– Sider, der besøges 

– IP-adressen på den pågældende 

– Oplysninger om anvendte browser og computer (type, version, operativsystem m.m.)

– URL fra henvisningssted (siden, den pågældende har fundet frem til Marie Panduros hjemmeside) 

 

Oplysninger du selv afgiver 

Marie Panduro Arentoft behandler data, som du aktivt giver. Hertil nogle eksempler på disse aktive data, du selv afgiver. 

– Navn, adressse, telefonnummer, e-mail og fødselsdag. 

– Dine forhold (i form af hvorfor du søger terapi)

– Oplysninger om diagnoser, tidligere helbredsforhold etc.

– Oplysninger om sociale forhold, traumer og fortrolighed 

– Oplysninger du deler, via de sociale medier 

– Oplysninger du har sendt via e-mail 

 

Anvendelse og opbevaring af indsamlede data 

Formål 

De indsamlede data har det til formål, at det skal give dig de bedste forudsætninger,  for opnåelse af den bedstmulige terapi. 

 

Opbevaring af data 

Oplysninger opbevares kun i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og bliver efter udløb, slettet – hvis ikke de er nødvendige længere. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaringen. Marie Panduro bibeholder som udgangspunkt dine kontaktoplysninger og data inden for et tidsrum af 4 år, efter kundeforholdets opgør. Alle data er opbevaret i privat aflåst dokumentboks. 

 

Videregivelse af oplysninger

Marie Panduro Arentoft videregiver udelukkende oplysninger til tredjepart i overensstemmelse med, hvad der er anført i denne privatlivspolitik. 

 

Det betyder med andre ord, at Marie P. Arentoft kan videregive dine oplysninger, såfremt vi er forpligtet til, at videregive eller dele data, for at overholde en retslig forpligtelse. Videregivelse kan ske efter anvisning fra en domstol eller en anden myndighed, eller for at beskytte varemærker, rettigheder eller ejendom. Dette indebærer udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer, med henblik på beskyttelse mod svindel. 

 

Marie Panduro Arentoft anvender tjenesteudbydere og databehandlere, der udfører arbejde på vegne af hende. Jeg, Marie benytter herudover en tredjepart til opbevaring og behandling af data. Disse vil være kontraktligt forpligtet til, at behandle alle data i streng fortrolighed, og har hermed ikke tilladelse til, at anvende data til andet end, hvad der er omfattet af den kontraktuelle forpligtelse over for mig, og jeg kontrollerer at mine samarbejdspartnere overholder deres forpligtelser. 

 

Sikkerhed 

Marie Panduro beskytter dine persondata og behandler alle personfølsomme data med stor forsigtighed. 

 

Dine rettigheder 

Ønsker du, at få adgang til de data der opbevares, få dem rettet eller tilmed slettet, eller gøre indsigelse mod vores databehandling, undersøger jeg om det er muligt og giver dig svar på din henvendelse hurtigst muligt – senest en måned efter indsigelsen.